izjava o privatnosti

Zaštita osobnih podataka

Politika zaštite pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka u institucijama Unije temelji se na Uredbi (EU) 2018/1725 Europskog parlamenta i Vijeća od 23. listopada 2018. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka u institucijama, tijelima, uredima i agencijama Unije i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Uredbe (EZ) br. 45/2001 i Odluke 1247/2002/EZ.

Nagradni kviz

Po završetku ispunjavanja kviza na manifest.hr web stranici, u slučaju da želite ući u nagradno darivanje, potrebno je upisati osobne podatke: ime i prezime te e-mail adresu. Podaci će se koristiti za kontaktiranje dobitnika kako bi se dogovorilo preuzimanje nagrade. Prikupljeni podaci se neće koristiti u druge svrhe.

Čuvanje podataka

Prikupljeni osobni podaci pohranjuju se na računalu vanjskog suradnika Bamboo Lab d.o.o. koji obavlja dužnost izvršitelja obrade i koji mora jamčiti zaštitu podataka i povjerljivost propisane Uredbom (EU) 2018/1725.

Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se pohranjuje na vaše računalo ili mobilni uređaj kad posjetite neku internetsku stranicu. G3 Spirits kolačiće koristi kako bi poboljšao i pojednostavio posjet svojim stranicama. Kolačiće ne koristimo u svrhu pohranjivanja osobnih podataka ni njihova otkrivanja trećim stranama. Postoje dvije vrste kolačića, trajni i privremeni (kolačići sesije). Trajni kolačići pohranjuju se u obliku datoteke na vaše računalo ili mobilni uređaj u razdoblju od najdulje 12 mjeseci. Kolačići sesije pohranjuju se privremeno i nestaju u trenutku kada završite sesiju pretraživanja.

Kolačiće možete lako izbrisati s računala ili mobilnog uređaja pomoću pretraživača. Upute o načinu korištenja i brisanju kolačića možete pronaći pod opcijom "Pomoć" u pretraživaču. Možete odabrati opciju isključivanja kolačića ili primanja obavijesti svaki put kada se na vaše računalo ili mobilni uređaj pošalje novi kolačić. Imajte na umu da ako isključite kolačiće, nećete moći u potpunosti iskoristiti sve značajke.
Kolačiće treće strane koristimo u svrhu prikupljanja zbirnih statističkih podataka korištenjem analitičkih alata, primjerice Google Analytics. Koristimo i trajne i privremene kolačiće (kolačići sesije). Trajni kolačići pohranjeni su na vaše računalo ili mobilni uređaj najduže 24 mjeseci.

Provjeravanje, mijenjanje ili brisanje podataka

Ako želite provjeriti, izmijeniti ili izbrisati svoje osobne podatke koje su pohranili voditelji obrade podataka odgovorni za stranice manifest.hr, obratite se e-poštom voditelju obrade podataka za web stranicu manifest.hr na adresu u nastavku. U poruci objasnite svoj zahtjev i navedite URL internetskih stranica na koje se zahtjev odnosi.

E-adresa: nadine.kramaric@g3spirits.hr