Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Ovi Uvjeti korištenja stupaju na snagu 1.12.2021. godine. 


Poslovanje ​​G3 SPIRITS d.o.o., OIB 10936714665, Ulica Buzinski prilaz 30, 10000 Zagreb, Hrvatska je razvilo ovu web stranicu koja omogućuje zabavno - edukativni sadržaj. Ovi Uvjeti primjenjuju se na Vašu upotrebu ove web stranice. 

Nećemo Vas kontaktirati osim u slučaju da nam za to izričito date svoju Privolu. Vaše podatke obrađujemo u skladu s važećim pravilima o zaštiti osobnih podataka, u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (EU) 2016/679 (u nastavku: Opća uredba) i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018). Detaljnije možete pronaći raspisano u Pravilima Privatnosti dostupnim na ovoj web stranici.

 1. 1. Usluge koje pružamo
  Naša strategija je pružiti zabavno edukativni sadržaj za publiku Jägermeistera koja želi saznati više o premium biljnom likeru MANIFEST. Izradom ove web stranice audiovizualnog i interaktivnog sadržaja, ciljnoj skupini od 30 do 55 godina, predstavit ćemo filozofiju iza pića, proizvodnju, okus te kako ga najbolje poslužiti.
 2. 2. Tko može upotrebljavati ovu web stranicu
  Ova web stranica namijenjena je punoljetnim osobama. Ne prikupljamo i ne namjeravamo prikupljati osobne podatke osoba mlađih od 18 godina.
  Molimo da pri ostavljanju kontakta po završetku kviza, pružite točne podatke o sebi, te kviz ispunite samo jednom.
  Želimo da upotrebljavate web stranicu manifest.hr kako bi se zabavili i educirali o piću MANIFEST na drukčiji i interaktivan način. Na stranici možete riješiti nagradni kviz te ispuniti podatke za sudjelovanje.
 3. 3. Dopuštenja koja nam dajete
  Dopuštenje za upotrebu Vašeg imena za objavu dobitnika te dopuštenje za kontaktiranje putem e-mail adrese jedino u slučaju da ste dobitnik/ica nagradnog darivanja.
 4. 4. Dodatne odredbe
  1. Ažuriranje naših Uvjeta
  Neprekidno radimo na poboljšanju svojih usluga i razvoju novih značajki kako bismo poboljšali web stranicu. Stoga ćemo s vremena na vrijeme možda morati ažurirati ove Uvjete kako bi točno odražavali naše usluge i prakse. Izvršit ćemo eventualne promjene samo ako odredbe više nisu primjerene ili potpune te samo ako su promjene razumne i ako su njima uzeti u obzir vaši interesi.
  Promjena Uvjeta će biti vidljiva u ovom dokumentu s izričitim datumom promjene na vrhu pravila te označenim dijelom što je ažurirano.
  2. Prigovori
  Pokušavamo pružiti jasna pravila tako da možemo ograničiti ili po mogućnosti izbjeći sporove s vama. Ako prigovor ipak bude podnesen, korisno je unaprijed znati u čijoj je nadležnosti njegovo rješavanje i koji se zakoni primjenjuju.
  Zakoni koji vrijede na području Republike Hrvatske primjenjuju se na svako potraživanje, osnovu za pokretanje postupka ili spor između vas i nas koji proistječe iz ovih Uvjeta ili se odnose na njih i možete uputiti svoj zahtjev za rješavanje nadležnom sudu u Republici Hrvatskoj.